EN
sve kategorije
_MG_0191_ 副本
Private design Strong Suction Cell Phone mount for Car Dashboard Windshield for iphone and samsung

Private design Strong Suction Cell Phone mount for Car Dashboard Windshield for iphone and samsung


Pojedinosti o proizvodu

Model NoT11+S100
ime proizvodaSnažni usisni držač mobitela za ventilacijski otvor na vjetrobranu na instrument tabli automobila, postolje za instrumente za telefon bez ruku Kompatibilno s univerzalnim iPhoneom 13 12 11 Pro XS Max 8 Samsung
UpotrebaNadzorna ploča automobila ili staklo vjetrobransko staklo
Kompatibilan telefonPametni telefon od 3.5"~6.5"
Značajka 1
Ravna i glatka nadzorna ploča: Ako je instrumentna ploča ravna i glatka, postavite usisnu čašu izravno na nju. (Naljepnica s instrumentima/crvena naljepnica dizajnirana je za stvaranje ravne površine, tako nepotrebne za ravnu ploču s instrumentima).
Značajka 2Teksturirana i neujednačena nadzorna ploča: Kontrolna ploča je za jednokratnu upotrebu. Prije postavljanja usisne čaše na teksturiranu ili neravnu nadzornu ploču, pritisnite jastučić snažno 1 minutu i ostavite da instrument stoji TRI DANA kako bi imao visoku ljepljivost.
Značajka 3Redovito perite usisnu čašu: ispiranje i sušenje na zraku nakon duljeg korištenja može vratiti njezinu ljepljivost.
Značajka 4Ne preporučamo nanošenje usisne čaše na kožne, zidne ili snimljene staklene površine jer su vakuumske čašice dizajnirane s jakom viskoznošću i privlačnošću. U tom slučaju, umjesto toga postavite ga na vjetrobran ili otvor za ventilaciju.
Primjena 1Ako s prstenom koristite tešku ili robusnu futrolu za telefon, trebate ukloniti prsten iz futrole za telefon.
Primjena 2Imajte na umu da debljina stražnje strane futrole telefona treba biti manja od 0.24 inča. Nije prikladno za futrole za prstenove.

_MG_0191_ 副本

Vezani proizvodi

Pošalji poruku